Om oss

Renskalla EMR startades upp med idén om att "ta skogen in i köket", helt enkelt för att ge trädet och dess fantastiska egenskaper ett förlängt liv. Vi älskar skogen, både där den står och sträcker sig över år och årstider, men också det som kommer fram när träden fälls.

En mix av konstnärskap, värmebehandling och skogsbruk har resulterat i produkter som visat sig tilltala restaurangeliten. Avsikten har från start varit att beröra. Produkt och relation står i centrum.

På Renskalla Gård har skogen brukats i samma släkt i flera hundra år. Här bor vi i dag, Erik och Helena med barn och djur. Erik är musikern som kompletterade instrumenten i musikstudion med snickarverktyg och skapar nu förutom musik även små konstverk till måltidsupplevelsen, inspirerade av livet omkring oss. Helena är kulturgeografen som sadlade om till fysioterapeut i ett hälsospår. Nu driver vi tillsammans Gården och Renskalla EMR, där vi njuter av allt som det innebär med glädje och välmående som ledstjärnor.

Renskalla, Gården och Skogen är ett. När Du håller i våra produkter håller Du i en bit av Renskalla, av Skogen, vår Gård och vårt Liv. Allt är skapat i samklang med den här platsen och dom värden vi tror på. Renskalla förlänger trädens liv i ny form, en möjlighet för oss alla att kunna fortsätta njuta av dess fantastiska egenskaper.

RENSKALLA EMR AB
RENSKALLA 704
826 92 SÖDERALA
ERIK MOSSNELID
ERIK@RENSKALLA.SE
HELENA MOSSNELID
HELENA@RENSKALLA.SE
Producerad av